Det händer saker i stallet

Det är fullt fart i stallet med mycket aktiviteter, dressyrtränare kommer regelbundet, hinderna används flitigt på banan, det körs härligt turer med häst och vagn och det rids i skogen. Många åker även iväg på olika aktivitet det är allt från agility till tävlingar på medelsvår nivå och vi älskar allt, precis den blandning vi vill ha.

Men det är dock även mycket jobb och svårt att hinna med allt som behövs göra på gården. Vi är mitt inne i den tuffaste hästperioden med lera och mörker. Då kan det vara bra med snälla stallkamrat som stöttar och peppar.

Två av de ekipage som var iväg i helgen var Sofie på Fair Felice och Disa med Madicken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s