Stallet fullt och Välkomna till bakluckeloppis söndag 30/8

Kom och fynda nu på söndag. 16 säljplatser på ridbanan varav 15 är bokade. Inte bara (men naturligtvis ganska mycket) hästsaker. Här kommer också att finnas massa husgeråd, prydnadssaker, kläder, böcker, tidningar, blommor, verktyg och nostalgi saker m.m. Säljstart 11.00 och vi håller på till c:a 16.00.

Frågor ställes på sms till 0739718820. Välkomna!

Under hösten kommer vi ha många olika aktiviteter i stallet t.ex. clinic i Akademisk ridkonst (se här bredvid) olika dressyrtränare som kommer regelbundet och även tränare i körning/ tömkörning. Dessutom förekommer alltid löshoppningar, gemensamma fikastunder och ibland lunchgrillning. Vi ser fram emot en riktigt rolig och trevlig höst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s