Vi längtar till våren och välkommen Vega

På senaste stallmötet koncentrerade vi oss på tre saker i stallet. Dels vad som är bra och som vi uppskattar, dels vad vi borde kunna bli bättre på och framförallt vad vill vi göra tillsammans för att vi ska få en riktigt trevlig vår och kanske även försommar tillsammans. Så här blev resultatet, så nu är det bara att komma igång och planera på!

thumbnail_20190210_225918

Linnea som har många fina shettisar i ena lösdriftshagen, sålde hennes uppfödning Jilla för två veckor sedan, då var vi lite ledsna. Men redan nästa dag fylldes tomrummet med en ny bedårande shettis vid namn Vega, ett fyrårigt sto. Välkommen lilla Vega!thumbnail_20190211_080151

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s