Sommarvärmen bara fortsätter

Även om det faktiskt har kommit lite efterlängtat regn de sista dagarna, så är det fortfarande torrt och mycket varmt för årstiden. Betet har delvis torkat bort och i en del sommarbeteshagar måste vi stödfodra. Många av våra hästar är också inne i stallet och vilar när det är som varmast, men på nätterna går de ute i sina sommarhagar.

Vi kommer ha stallmöte tisdagen den 14 augusti, då kommer vi lägga upp planeringen inför hösten. Redan nu står det dock klart att vi inte kommer ta in så många nya hästar, utan vi kommer medvetet ha tomma boxar p.g.a. foderbristen. Vi kommer också fortsätta driva stallet som ett kollektivstall, men vi har planer på att utöka servicen på vardags mornar. Vi avslutar årets sommarbete söndagen den 2 september. Tills dess får vi svalka oss så här:

20180722_154510

Bada i sjön med våra hästar! Bättre än att spola av dem, då vi behöver vara försiktiga så att brunnen på gården inte sinar.

20180720_145822

Hålla oss i skuggan så mycket som möjligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s