Välkomna hem igen

Nästa lördag förmiddag hoppas vi på Lena J träning på ridbanan igen, om vädret tillåter.

Senare samma dag hoppas vi att så många som möjligt de som på något sätt är delaktiga i stallet ska hänga med till en trevlig eftermiddag/ tidig kväll med V75 på Solvalla. Först rundvandring med guide, sedan mat och fika på Bistron. Där har vi preliminär bokat bord, men senast på onsdag måste vi meddela hur många vi verkligen blir, då varje plats kostar 100:- vilket Gärtuna stall och Fritidcenter ska betala i förväg. Därför måste alla anmäla sig på stalltavlan så fort som möjligt. Frågor? Prata med Lena

Fyra hästar har flyttat till oss på Gärtuna den senaste veckan. Alla har bott här förut! Först kom Carina med sina tre hästar Andri, Celine och Denice. De flyttade in i sin vanliga hage och de sover inne boxar i stallet, den här gången hoppas vi att de stannar för ”alltid”!

20171114_143123

I går flyttade även Linneas 1, 5 åriga valack Jalmar som är född här på gården hem igen. Han kommer dela hage med Labbe i lilla lösdriften. Vi önskar alla de fina och vackra hästarna välkomna!

20171119_152513

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s