Hubertusjakt och jobb med ridbanan

Att inte ha ett ridhus på en ridanläggning är naturligtvis en nackdel. Vi drömmer om en framtid där det kan bli möjligt. Men så länge får vi jobba på att göra det bästa möjliga av de förutsättningar som vi har. I helgen var det dressyträning för Lena J på banan, sex av stallets hästar deltog och alla var mycket nöjda. Lite tur hade vi också då det blev en riktigt fin höstdag, trots att prognosen hade förutspått regn. Underlaget fick också godkänt även denna gång. Ett extra stort tack till Håkan som hjälpte till att fylla ut vattenpölarna med sin fyrhjuling och dessutom har han lånat ut den mindre och smidigare harven, så det går att harva med vanlig bil. Ett bra komplement till den stor mer djupgående harven som måste dras av en traktor. Vill ni hjälpa till och hålla ridbanan i bra skick så långt som möjligt fram emot vintern? Prata då med Lena, det finns mycket att göra förutom att harva, skotta massor, ösa ut vatten och göra avrinningar. Om vintern inte slår till lovade Lena J även att komma om två veckor igen.

IMG_20171112_113305

I lördags anordnade klubben på gården, Telge Ryttarsällskap en Hubertusjakt (hitta räven i skogen). En blev en långritt som avslutades med soppa i mysrummet för deltagarna. Ett uppskattat och mysigt arrangemang! Här är gänget på väg att rida iväg från gården.

20171111_174025

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s