Protokoll mm och ett nytt hus

Förra veckan hade vi vårt första stallmöte sedan vi blev ett kollektivstall. Det kändes annorlunda när klubbrummet inte var full, vi saknar många av de gamla hästägarna! Samtidigt fanns en slags optimism i luften, alla kan påverka mer, större valfrihet, billigare, mer plats i stall och hagar. Men absolut, mer jobb och ansvar för alla!

Här kommer protokollet från mötet och ett första städschema som vi också enades om att ha på mötet: Protokoll stallmöte 20171011 Städvecka i stallet

En annan nyhet på gården är att lilla lösdriften har fått en liten bod att ha sina säckar med foder i. En bra förbättring både för de hästägarna och för de som ska fodra. Inga mer blöta säckar att bära in i hagen! Tack så jättemycket Sussie och Håkan!

20171016_132655[1]

En annan fördel nu när vi är färre hästar på gården, är att hagarna slits mindre och när det dessutom har varit så varmt och fuktigt som det har varit sista tiden, så växer ju gräset fortfarande. Här är stora valackflocken, det är bara de gula träden som avslöjar att det faktiskt inte är sommarbete fortfarande!

20171016_150220[1]

Härliga gröna ytor med massa mat och en inte så näringsrikt! Men var är lilla Dropi?

20171016_145439

Jo han har alldeles själv gått upp och står i skogsdungen längst uppe i hagen. Både tuff, självsäker och hur söt som helst!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s