Viktigt stallmöte och kul på ridbanan

Schemat på alla kollektiva pass finns nu uppskrivna i almanackan i stallet. Några få luckor finns i slutet av månaden, men det kommer säkert att lösa sig, även om många tar extra många pass just nu, det tackar vi för!Nästa möte i stallet hoppas vi att vi kan få så nära 100%s närvaro på som möjligt. Vi behöver göra en ordentlig genomgång att alla rutiner runt fodringarna och ut- och insläppen samt våra trivselregler. Vi vill även diskutera viktiga saker som intagstider och vilken servicenivå vi ska ha på t.ex. täcken av och på mm. Därför har vi tre alternativa datum och en lista i stallet där man skriver upp sig på alla datum man kan komma. Vi önskar att alla, inte bara hästägarna deltar, så informera era medryttare och hästskötare. Datumen som finns på förslag är följande kvällar kl. 19.00:

  • Torsdag den 5/10
  • Onsdag den 11/10
  • Torsdag den 12/10

Till sist vill vi bara berätta att vi fortfarande gör mycket roligt med våra hästar, även om nya rutiner och förändringar tar tid och kraft. Vi har t.ex. löshoppat på ridbanan ett par gånger den sista tiden. Jättekul, tycker både vi och hästarna!

Ikaros 6 årig Islandshäst i full fart!

Wilma 17 årig kallblodstravare, gillar också det här!

Sanko 14 år, stallets hoppstjärna!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s