Vad händer nu?

Nu är det dags att ta beslutet om man vill och kan stanna kvar, då vi övergå till att bli ett kollektivstall från den 1/10. Så nu måste vi skriva nya stallkontrakt , både för de med box och med de som står i våra lösdriftshagar. Sista dag att ta ett möte med Lena är 10/9. Detta är absolut nödvändigt, då vi annars får problem med planeringen av stallpassen.

20170830_133532

Söta Frisbee har redan börjat sova inne och hon går i en vinterhage, där det finns massa godis att stoppa i sig!

 

Övrigt som är viktigt att notera den närmaste tiden:

  • På söndag den 3/9 på eftermiddag avslutas sommarbetet för denna gång och hästägarna själva, (med undantag av de 6 eller 7 hästar som går på förlängt sommarbete) ska stalla in sina hästar. Från måndag morgon ska de gå i sina vinterhagar.
  • Avmaskningsprov ska tas för de hästar som tecknar nya stallkontrakt och erbjuds till alla som står i stallet i september, söndagen den 10/9 från kl. 12.00 till måndag den 11/9 kl. 10.00. Meddela om ni INTE tänker delta.
20170830_134052

Vi vill gärna fylla denna pärm med glada och positiva hyresgäster. Men vi har även full förståelse för att detta system inte kan passa alla och vi vill försöka hjälpa till att lösa övergången så smidigt som möjligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s