Vi blir kollektivstall

På stallmötet i går kväll presenterade vi de förändringar som kommer att ske i stallet och på gården från och med den 1 oktober. Inget lätt beslut att ta, men nödvändigt! All information om detta finns på bifogad länk: Från stall med halvservice till kollektivstall

Vi förstår att det är många av våra hyresgäster som funderar över framtiden just nu. Undrar ni något speciellt, finns det oklarheter som vi kan reda ut tillsammans? Tveka inte att höra av er! Vi önskar er alla en bra avslutning på sommaren.20170809_085549.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s