Glad midsommar med höskörd

Först vill vi bara vidarebefordra två förfrågningar som vi har fått till gården. Den första är från SVA i Uppsala som önskar att vi skickar in fästingar som vi hittar på våra hästar, då de håller på med forskning om fästingburna sjukdomar. Vill du hjälpa till, så öppna följande länkar: Brevet och SVA32598 Remiss fästing Vi har även fått en förfrågan från våra grannar Ekoodlarna i Östertälje där de söker korttidsboende åt EU studenter för ett projekt i augusti. Kanske någon som kan hjälpa till? Se mer info här: Boende sökes för EU-projekt deltagare Ekoodlare

Annars är mycket lugnt och mysigt i våra sommarhagar just nu. Oftast ser det ut så här när vi tittar till hästarna på morgonen.

20170616_082357

Riktigt lika slött är det faktiskt inte för oss människor. Vi har både börjat städa i foderkammaren och uppe på loftet. Dessutom blev ju vädret fint, så vi har börjat göra rundbalarna till nästa vinter.

20170622_140522 Tillsist vill vi önska er alla en riktigt skön midsommarhelg ut och njut på hästryggen!

20170622_084643

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s