Avtackning av Marina och kvarkavarning

Igår var sista arbetsdagen för Marina och vi kommer alla sakna henne i stallet. Det var många som hade samlat ihop till ett presentkort som hon kommer använda till läckra kläder när hon är ute på vägarna med sin ”hottade” Volvo! Hon blev verkligen superglad och tackar alla så jättemycket. Vi vill samtidigt passa på att önska henne lycka till på sitt nya arbete. Men säkert kommer hon och hälsar på oss emellanåt.20170531_180254

I helgen kommer det att vara fullt upp i stallet och mycket logistik med hagbyten nya fodringsscheman osv. Är du osäker så fråga gärna en gång extra, men här kommer i alla fall några hållpunkter:

  • 3 juni sker betessläpp hagbyten enligt plan som finns i stallet och på förra inlägget här nedan. Olika flockar byter vid olika tider under dagen, så kontrollera när just din häst ska byta hage (Alla byter ju inte heller)
  • 4 juni dressyrträning för Lena J hela förmiddagen på ridbanan
  • 4 juni – 5 juni har TRS ridläger för de yngre barnen i stallet

Som de flesta nog redan vet har hästanläggningen Runsten Equestrian som inte ligger långt ifrån oss, drabbats av hästsjukdomen kvarka och hela anläggningen är stängd för besökare fram till den 21 juni. Vi påminner än en gång och försiktighet när vi är iväg på externa träningar och tävlingar:

  • Byt kläder och skor
  • Låt inte hästarna hälsa på andra hästar
  • Låna inte ”hästsaker” från andra hästägare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s