Namninsamlingen inlämnad

Idag har det varit leverans till Södertäljes stadshus med protesterna emot skyttecentret på våra ridvägar. Namninsamlingen landade på runt 360 namn och dessutom lämnades ridklubbens skrivelse in och inte minst, massor av personliga brev från ryttare och andra berörda på Gärtuna. Tusen tack alla som har varit med och bidragit till detta!

20170510_134419

Den viktiga posten levererades på bästa sätt, dvs. med häst och vagn. Här lämnar Jossan ordförande i Telge Ryttarsällskap och gotlandsrusset ”Baggen” stallet i förmiddags.

Här är de framme vid stadshuset. Paula som rider en Shettis i stallet till vardags, var den som skulle överlämna posten och hon hade anslutit sig under vägen. Ett gäng med förskolebarn blev mycket glada och intresserade av det oväntade mötet på deras promenad. Baggen visade med all tydlighet vad han tycker om skyttecenterförslaget, han både bajsade och kissade utanför stadshustrappan, till barnens stora glädje! Självklart så såg vi till att allt var städat och fint igen innan vi lämnade platsen.

20170510_134840Efter att allt var inlämnat och att Jossan och Paula dessutom hade fått ett långt möte med ordförande i tekniska nämnden, drog ett nöjt gäng hemåt till Gärtuna igen! Tusen tack till alla som var med idag! Men kampen kommer att gå vidare, alla berörda politiker från de olika partierna är utbjudna till Gärtuna för rundvandring och mer information om allt och alla som använder området där skyttecentret är planerat.

Här kommer fina bilder från Steuler Cup tagna av fotografen Lotta Lundahl.   Tävlingen avgjordes i söndags på vår ridbana och innehöll både hoppning och dressyr.

18320724_10154872351978978_7146916715671048499_o.jpgVinnare av hela Cupen blev Linnéa på ”Baggen”. Duktig ryttare och fantastisk häst som kan både dressyr, hoppning och körning.                            Foto: Lotta Lundahl

3 tankar på “Namninsamlingen inlämnad

  1. Vilket trevligt överlämnande av alla våra namn. Det måste ha hjort intryck. Nu håller jag tummarna. 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s