Duktiga ryttare och hästar

När man tänker efter så måste vi konstatera att med tanke på förutsättningarna som vårat stall har, är det fantastiskt vad alla presterar. Vi har inget ridhus och bara en ridbana och inte världens bästa utomhusridvägar heller, som stallets 40 hästar ska dela på. Ändå har vi c:a 10 tävlingshästar på lokal- och regional nivå, därtill ytterligare c:a 10 som tävlas på klubbtävlingar, dessutom minst 8 till som än så länge bara tränas med målet att tävla. Alla är verkligen grymt duktiga att kämpa på i ur och skur!20170421_001354Här är hästen Olivia som de senaste två veckorna placerat sig i både regional hopptävling och dressyrtävling med sin duktiga ryttare Disa 14 år. Kanske har stallkatten Smilla viskat några tips i hennes öra?                                                                    Foto: Lena Sundberg

Det här händer de närmaste två veckorna i stallet, välkomna att delta eller kom och titta:

  • 1 maj, årets kanske roligaste aktivitet, maskeradhoppningen för TRS medlemmar. Bli medlem och delta clearround hoppning från bom på marken till valfri höjd. Pris för genomförd felfri ritt och maskeradpris till de tre bästa utklädningarna. Eller kom och köp en fika och titta på alla roliga och fantastiska deltagare!
  • Onsdag 3 maj. Körträning på ridbanan på kvällen. Kontaktperson Jossan i stallet.
  • Lördagen den 6 maj, dressyrträning på banan för Lena J på förmiddagen och hoppning eller dressyr för Linda på eftermiddagen. Anmälan i stallet.
  • Söndagen den 7 maj. Steuler Cup, en tävling där både dressyr och hoppning ingår. Anmälan till TRS.

Här kommer några exempel från förra året på jättefina maskerad ekipage!                     Foto: Lotta Lundahl.

Dessutom ska sommarplaneringen lämnas in väl ifylld av alla som står i stallet, senast den 7 maj. Länk till blanketten finns här: Planering önskemål inför sommaren 2017

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s