Kall men fin Påskhelg

Påsken är en bra tid för att umgås med både människor och hästar och den här påsken har inte varit något undantag. Grillen går varm och träningarna på banan avlöser varandra och många är även iväg på olika tävlingar.

Helgens höjdpunkt var nog ändå påskäggsjakten som Telge Ryttarsällskap anordnade idag. Så söta ponnyer och duktiga ryttare hjälpte stalltomten att rädda oss från Påskharens bus och fick ett stort påskägg som belöning. Se så fina hästarna var!

Nästa helg är det dags igen med både träning för Lena J och Linda på lördagen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s