Full fart på träningar och aktiviteter

 

Vi har härliga dagar och stallet verkligen sjuder av aktiviteter! Det mockas som aldrig förr i hagarna, alla är verkligen jätteduktiga. Hoppas vi får ett riktigt bra resultat på vårens avmaskningsprov som vi kommer genomföra söndagen den 23/4 och fram till måndagen den 24/4 vid lunchtid då bilen avgår till SVA i Uppsala.

I lördags hade vi träningar hela dagen på ridbanan. På förmiddagen hade vi Lena Järvtass som drillade oss i dressyr. På eftermiddagen kom Linda Englund som är ny tränare hos oss på Gärtuna. Hon hade både hoppträning och dressyrträning. Häng med på f.b. och på tränings tavlan i stallet för att se alla träningsmöjligheter.

20170409_200714IMG_20170409_201237

På söndagen och även förra helgen anordnade Telge Ryttarsällskap uppridning för Ridborgarmärket. Uppslutningen har varit jättestor, tror att nästan alla i stallet ridit upp snart. Här är en av de yngsta.FB_IMG_1491764708002 (2)

Foto: Lotta Lundahl

På måndag, annandagpåsk har Telge ryttarsällskap ytterligare en rolig aktivitet för alla barnen i stallet. Då är det PÅSKÄGGSJAKT med eller utan påskhäst. Vi ses i stallet kl. 10.30, anmälningslista finns i stallet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s