Ny häst, trots intagsstopp

Vi har ju beslutat att inte ta in nya hästar i stallet, så länge hotet att få ett skyttecenter hänger över oss. Men så kom det ett speciellt fall, en tidigare Gärtunabo med nyinköpt ponny utan stallplats. Så vi välkomnar mamman Sanna och dottern Alva med ponnyn Patricia Lane som till vardags kallas Trissan. Trissan är en renrasig Connemara på 9 år och Alva satsar på hoppning med henne. Hoppas att ni kommer trivas här hos oss på Gärtuna!20170328_204433

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s