Namninsamling på Facebook

Nu finns det en namninsamling emot kommunens planer på skyttecenter vid våra ridvägar. Se Gärtuna Stall och Fritidscenter på Facebook. Det är inte bara vi hästintresserade som håller till i området som berörs, utan även alla som vistas i Gärtunaskogen, de som går med sina hundar, motionerar, plockar bär och svamp eller helt enkelt bara vill komma ut i naturen, mycket nära Södertälje stad. Vi hoppas på ett brett stöd, men tycker det är tråkigt och olika sporter ska ställas mot varandra, självklart behöver skyttarna också få vara någonstans! Samtidigt känns det som at de beslutande helt har missat vår breda verksamhet som riktar sig till barn- ungdomar och kvinnor i första hand. Så gå in och läs, skriv under om du tycker planerna verkar tokiga och dela gärna informationen vidare.P1170008

Blir kommunens planer verklighet kommer barnen inte kunna rida här i framtiden!


För er som inte har Facebook och vill skriva under klicka på nedanstående länk:

https://www.skrivunder.com/skyttecenter_forstor_rekreationsomradet_hallgartuna_i_sodertalje

2 tankar på “Namninsamling på Facebook

  1. Vi är många som tycker det skulle bli tråkigt om rörelsefriheten i Gärtuna-skogen begränsas så pass mycket som den nu aktuella planen förutspår. Detta friluftsområde är det väldigt många sm har glädje av, inte bara vi tjejer/kvinnor och barn som älskar att komma ut i skogen med våra hästar. Ryttarna samsas här med alla andra som också älskar att vara ute i skogen för att plocka svamp och bär eller för att bara motionera. Dessutom går ju Sörmlandsleden genom området.
    Vi är många, många som skulle uppskatta om kommunen kunde finna en lämpligare plats för skyttebanen!

  2. Du har så rätt! Vi är inte emot skytteverksamheten, men vi finns ju redan här och varför måste vi flytta på oss? Så snälla skriv på och sprid informationen vidare, så kanske vi får ha vår natur runt knuten kvar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s