Välkomna Bess och Zascha

Förra veckans stallmöte var både effektivt och trevligt. Vi bestämde bl.a. storhelgsschemat fram till sommarbetet. Allt finns att läsa på protokollet som du finner här: protokoll-stallmote-2017-01-31

Två nya hästar har nu flyttat in i stallet och vi börjar med att hälsa Bess välkommen:20170206_131105Bessie Beauty eller ”Bess” som hon kallas  till vardags, är ett New Forest sto, en D-ponny på 14 år som ägs av mamma Helene med dottern Linn. Det är familjens första häst och de hoppas på att Bess ska vara en läromästare till Linn som har som mål att komma ut på tävlingsbanorna och tävla, i första hand i hoppning. Vi önskar hela familjen mycket välkomna och hoppas på att de ska trivas!20170207_141711Zascha är ett svenskt halvblod på 6 år. Hon är en allround häst som Tina kommer att träna i både dressyr och hoppning. Zascha är ju fortfarande ung och oerfaren men målet för Tina lite längre fram i tiden är att komma ut på lite tävlingar också. Vi önskar Tina lycka till med sin nya skönhet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s