Välkommen åter Fálinn och julstämning i stallet

För tre och ett halvt år sedan föddes den här lilla Islandshäst killen, Fálinn, i en hage här på Gärtuna. I helgen flyttade han tillbaka till samma hage där han föddes. Ägare till den vackra unghästen är familjen Stappe-Odelius som också har ponnyn Frisbee i stallet och ryttare på Fállin kommer i första hand vara Ulrika. Fálinn går nu i Islandslösdriften dit även Mr Laban som har haft en box i stallet har flyttat. Siggan går kvar där som förut och styr upp ordningen.Vi hälsar Fálinn välkommen åter och hoppas vi att han ska trivas bra med sina nya kompisar.

Fállin i samma hage tre och ett halvt år senare!

I söndag var det den stora julpyntsdagen i stallet. Julstämningen början kännas ordentligt och nästa söndag är det dags Luciauppvisningen på ridbanan kl. 17.00. Sedan är det fika i stallet och omröstning om vilken box som är finast den här julen. Så har du inte hunnit pynta ännu, så har du fortfarande tid att ordna det.

En av de boxar som redan är julpyntad, bl.a. med en söt liten Rudolf!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s