Nu är hösten på gång…

Mörkret faller allt snabbare och både naturen, hästarna och vi människor måste, oavsett om vi vill, anpassa vårt liv och rutiner efter detta. Här kommer några ”hösttecken” och info inför den nya årstiden:

  • Från och med den 1 oktober börjar vi ta in hästarna klockan 16.00
  • Tänk på att alltid använda reflexer på dig och din häst när mörkret faller på
  • Nya reflexvästar hänger till låns i stallet
  • Vi har fått en praktikant som heter Maria. Hon kommer vara här fredagar till jul
  • Sista chansen att köpa glass i stallet kommer bli den 2/10. Bra reapriser utlovas
  • Glöm inte att se över täckesinfon på boxtavlorna. Tydlig info = mindre risk för ”fel”
  • Uppdaterad telefonlista finns på stalltavlan, de finns även ett antal ”ta hem ex”
  • Vi kommer ha stalldörrarna stängda och fläktarna på nattetidreflexerMassa reflexer på både häst och ryttare ökar säkerheten vid ridning på kvällstid, gärna en pannlampa också. Marina är ett lysande exempel! 🙂

Vi har verkligen jättebra hyresgäster i stallet, men även de bästa kan ibland behöva bli bättre! Att shoppa till häst och ryttare tycker de flesta är jättekul. Men vart hamnar prislapparna när man kommer till stallet med de nya grejorna? Tyvärr händer de rätt ofta att de åker rak ner på golvet. Så när vi stallpersonal sopar i stallet och sadelkammaren får vi ofta plocka upp lapparna. Numera slänger vi dem inte utan vi sätter upp dem såhär…..skamshornanHittar du din gamla prislapp här, så ta ner den och lägg den där den ska vara, i soppåsen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s