Nu drar vi igång igen…

Vi har härligt sommarväder nu i slutet av augusti, men visst känns det ändå som vi ser fram emot att köra igång våra hästar med träningar och roliga aktiviteter?

I går hade vi höstens första stallmöte där vi bland annat planerade höstens och vinterns hagar. Självklart togs en hel del andra punkter upp också. Här är en länk till protokollet med hagfördelningen och annat som vi pratade om: Protokoll stallmöte 20160824

Här kommer några viktiga datum på saker som händer i stallet den närmaste tiden:

  • Lördagen den 27 augusti. Träning för dressyrdomaren Lena J, en plats kvar kl. 12.00. Anmälningslapp finns uppsatt i stallet.
  • Söndagen den 28 augusti. Sista dagen i Skärfstahagen och Tornvillahagen. Flera hagbyten sker under dagen, håll dig uppdaterad på stalltavlan.
  • Tisdagen den 30 augusti. Annelie har träningar på ridbanan eftermiddag och kväll. Står du i stallet, prata med Jenny med Meta. I mån av plats även ekipage utifrån, i så fall kontakta Lena 073-9718820, för vidare  info.
  • Söndagen den 4 september. Vi tar avmaskningsprov på alla hästar i stallet, ska vara klart senast vid 11-tiden på måndagen den 5/9, då går bilen till SVA.
  • Söndagen den 4 september. TRS har bjudit in ”Hästen är po´ängen” som genomför en voltigekurs. Se http://www.stall-angen.se  Anmälan till Telge Ryttarsällskap på f.b. eller i stallet. Den här söta brukshästen Safir, är den som vi får svinga oss upp på! safir[1]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s