Välkommen Olivia och nästa stallmöte

Nu börjar det mesta dra igång efter en lugn sommar. Många hästar är fortfarande ute på sommarbete, mer flera har redan flyttat in. Vi håller på att ändra om en del med hagar och flockarna, för att så långt som möjligt tillgodose både hästar och hästägares behov. Enklast håller du dig uppdaterad på stalltavlan eller prata direkt med Lena 0739718820.

Vi har också fått en ny häst till gården. Olivia är ett svenskt halvblod på 175 cm som är 12 år gammal. Hon kommer att ridas av Disa som är med på bilden, som förut var medryttare på Meta. Just nu sover hon inne som invänjning, men sedan är planen att hon ska gå i stora sto flocken. Vi hoppas att hon kommer att trivas och önskar henne varmt välkommen!2016-08-10 21.57.15

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s