Lyckad demo med John Ricketts

I lördags var John Ricketts hos oss och genomförde en demo-visning om kommunikation med hästar. Läktaren var mycket välfylld, trots det kalla vädret. Extra roligt var att så många besökare utifrån tog chansen att delta i vårt arrangemang. Med hjälp av Johns humor, hans fantastiska känsla att läsa av hästarna och kunskap om hur man tränar dem på att blir säkrare i jobbiga situationer, gick tiden verkligen fort.

Först övade han hästen Bisazz att bli tryggare och vilja gå in i transporten. Sedan lärde han unghästen Fair Felice att respektera den som leder henne, så hon inte ”hoppar upp i knäet” på oss människor när hon blir osäker. Vi kan varmt rekommendera John för liknande arrangemang eller anlita honom om man har ett specifikt problem med någon häst! Här kommer bilder från arrangemangenet, alla tagna av fotograf Sarah Mihlberg

John och Bizass                                              Foto: Sarah Mihlberg

John och Fair Felice                                       Foto: Sarah Mihlberg

12931029_1579309805714349_8322433867099724984_n[1]

Bra med hästfiltar på läktaren!                       Foto: Sarah Mihlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s