Aktiv Påskvecka på stallet

På Långfredagen var det påskäggsjakt i skogarna runt stallet, Telje Ryttarsällskap var arrangörer. Många barn i alla åldrar deltog med fint pyntade hästar i olika storlekar, mysigt, trevligt och gott!

Foto: Linnéa Ornstein

Vår uppskattade dressyrtränare Lena Järvtass hade vårens första lektioner på ridbanan i helgen. Nästa gång kommer hon lördagen den 9:onde april. Anmälan sker i stallet på träningstavlan eller på 073-9718820.

Under påsken satte vi på vattnet i alla hagar. Nu hoppas vi på att det inte blir några minusgrader, utan att våren verkligen är här på allvar.2016-03-30 14.04.07

Vi har även fått ett nytt ställe ta vatten på inne i stallet. Tack Ron som fixar så bra i stallet! Nu behöver vi alltså inte gå in i spolspiltan varje gång man ska fylla någon hink eller spola av bett eller benskydd. Det blir jättebra!

20160329_105439

Påskveckan kommer att avslutas på lördag med att John Rickett kommer kl. 13.00-15.30 och håller en demo i hästkommunikation. Många är redan anmälda, men vi kan ta emot ännu fler. Kom gärna en timme innan och köp din lunch på stallplanen hos oss. Kostanden för demon är 50:- om man med i Telje Ryttarsällskap eller står uppstallade på Gärtuna, men alla som är intresserade är välkomna och priset är då 100:-. En jättekul finalaktivitet på årets påsk! Läs mer om John på: http://www.johnricketts.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s