Tack Tälje Mark! 

Telje Mark

Vi har som så många andra stall haft problem med lera på gårdsplanen, speciellt utanför stall-dörrarna, där många hästar och människor passera och regnet rinner ner från stalltaket. Men nu verkar det problemet vara ett minne blott!

Tälje Mark har varit här och gjort ett superbra markjobb under några dagar. De har grävt upp den leriga marken, lagt ner dränering och markduk. Sedan har de lagt singel och grus, enligt konstens alla regler, så att vattnet ska kunna rinna undan på ett lätt sätt.

2016-03-22 10.50.192016-03-22 10.51.39

Resultatet är över all förväntan! Inte bara så att leran har försvunnit utan det blev även ljust och fint. Det blir också lätt att mocka upp efter hästarna och kratta upp och hålla snyggt överhuvudtaget.

2016-03-22 19.29.262016-03-22 19.30.30

Nu slipper vi bli leriga om fötterna, skönt för både fyrbenta och tvåbenta. Så fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s