Så mycket kul på gång!

Vi har inte bara möjlighet att lära oss mer om hästarnas maskparasiter den 18/3, som vi skrev om i förra inlägget, nu har vi ytterligare ett superkul evenemang att erbjuda tillsammans med Telge Ryttarsällskap.

Lördagen den 2 april kl. 13.00- 15.30 kommer John Rickett som är professionell hästkommunikatör till gården för en demo med 3 olika hästar med olika problem. Vi sponsrar klubbmedlemmar och alla som har häst på Gärtuna, så priset blir endast 50:- per person. Men vi välkomnar även andra som är intresserade att komma och delta till ordinarie pris av 100:-. Anmäl er här eller till Lena på 073-9718820. Se separat inbjudan John-Ricketts Demo 2 april  eller på Johns egna hemsida http://johnricketts.se/

Nu går solen ner allt senare och här bjuder vi på en bild tagen i en av våra hagar på en vacker häst i solnedgång. Med ljusets återkomst är det också dags att byta intagstid. Från vecka 11 tar vi in hästarna från kl. 16.00GetAttachment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s