Ny häst i stallet och boka in stallmöte

Julhelgerna är slut, men påsken kommer tidigt i år, redan vecka 12 i mars. Så vi behöver ha ett stallmöte och planera påskens kollektiva pass och även andra saker som är bra att ta upp. Dagordningen skrivs på stalltavlan under klockan, välkomna att skriva upp punkter. Så boka in tisdagen den 16 februari kl. 19.00 i klubbrummet.

I lördags kom hästen Meta till oss på Gärtuna. Meta heter egentligen Es Almeta och är ett arabsto på 23 år. Meta är en riktig läromästare som tidigare har tävlat i både hoppning och dressyr. Kicki med dottern Linnéa och Jenny med sonen Arvid är ägare till henne och hon kommer i första hand ridas av Linnéa och Arvid. Vi välkomnar dem alla till oss i stallet och hoppas att de kommer att trivas!MetaMeta och EmblaMeta går i stora stohagen och Embla blev hennes bästa vän direkt hon släpptes in!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s