God fortsättning

Så kom då äntligen snön! Så här fint var det straxt efter morgonutsläppet i morse. Så skönt att slippa leran och härligt att det blir så mycket ljusare. Men sätt gärna broddar och snösulor på till hästarna, då det kan var halt runt stallet nu.Vinter i stallet
Vi kommer att prova en ny sorts mineraler med start under veckan, lite bättre, men framförallt hoppas vi att hästarna ska tycka de det smakar bättre, då många hästar inte vill äta den gamla sorten. Återkom gärna med feedback till Lena.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s