Välkommen Rune och inbrottsvarning

Det har varit flera inbrott på stall i närområdet. Sadlar och även annan hästutrustning har stulits för stora summor. Så vi ber alla att hålla ögonen öppna efter eventuella misstänkta bilar och folk som inte hör hit. Men farmförallt, håll sadelkammaren låst så mycket som möjligt!

Nu till något mycket trevligare! Valacken Keep on Running, ”Rune” har flyttat in här på Gärtuna. Han är en D-ponny på 11 år, blandning mellan Connemara och fullblod. Rune ägs av Olivia och hennes mamma Marie. Olivia rider och tävlar honom i fälttävlan. Vi hälsar dem alla tre välkomna och hoppas att de ska trivas hos oss!

2015-09-29 15.58.542015-09-29 16.01.36

Rune är redan ute i stora valackflocken och har funnit sig väl tillrätta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s