Hösten är här

På lördag flyttar den sista hästen som vi har väntat på, in i stallet. Valacken Rune får presenteras nästa vecka, men eftersom vi har trångt i småhagarna så kommer Rune släppas in i stora valackflocken, redan andra dagen, dvs. den 27/9 kl. 9.00. Så välkomna att vara med om du har din häst där!

Höst innebär också nytt avmaskningsprov. Denna gång är det en uppföljning utan odling, så svaret kommer snabbt. Provet ska lämnas vid stalltavlan i påsen väl märkt, mellan förmiddag söndagen den 4/10 och morgonen måndag den 5/10. Gäller inte de som precis har blivit avmaskade, prata med Lena om ni är osäkra.

Dressyrträningen för Lena Järvtass har blivit mycket populär här på Gärtuna. Lena kommer hit och hjälper oss på helger, då hon inte jobbar som dressyrdomare. Numera kan man välja på träning i grupp 3-4 deltagare eller privatlektion. Information sätts upp på träningstavlan i stallet och nästa gång är lördagen den 3 oktober. Tyvärr bara ett fåtal platser kvar! Men lugn hon kommer igen.2015-09-25 13.30.05 Lena ger goda råd till Eva-Christine som rider hästen Fanny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s