Protokoll, stallrutiner och mjukstart på hösten

Stallet är fullt, men många hästar är fortfarande ute på förlängt sommarbete, så det är fortfarande glest mellan hästarna i stallet. Vädret har ju dessutom varit jättefint sista tiden och ska så förbli ett tag till, så vi har börjat ta in en mindre andraskörd.

2015-09-12 09.22.19

Men tids nog är hösten här och vi får maka ihop oss i stallet igen och då är det viktigt med ordning och reda, hänsyn och tydliga rutiner. Mycket av det pratade vi om på senaste stallmötet och här kan ni läsa protokollet: Protokoll Stallmöte 2015-08-25

De kollektiva passen är också igång, så kom ihåg att kontrollera i almanackan när din häst är uppsatt på helger och kvällar. Rutinerna för fodringarna och de viktigaste stallreglerna är uppdaterade och anslagna direkt innanför dörren i stora stallet. Läs gärna igenom och friska upp minnet. Glöm inte be era medryttare att läsa också!2015-09-12 13.14.50

Även om värdet är fint, så kommer mörkret allt tidigare på kvällarna, så vi anpassar sakta hästarnas intagstider efter årstiden. Så från vecka 38 kommer vi börja med intaget kl. 16.30.

Vi vill också passa på att påminna om dressyrträningen söndagen den 20/9 för Lena Järvtass. Denna gång kommer det också finnas möjlighet till lektion i grupp, så att fler ska få möjlighet att träna. Anmälningslapp och mer info finns på träningstavlan i stallet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s