I morgon smäller det…..

Det är över 70 deltagande shetlandsponnysar anmälda till utställningen i morgon. Fantastiskt roligt! Kom och titta på alla fina små hästar ta en fika, hamburgare eller glass! Det kommer även att tävlas i handlerhoppning och agilityklasser och dessutom annordas en hästloppis. Solen ska skina över Gärtuna även i morgon så mysigare söndagsutflykt kan man knappas tänka sig.

IMG_4168 (2) - Kopia

På onsdag har vi höstens första stallmöte. Då ska vi bl.a. prata om hagfördelningar inför hösten. Sadelhängare och skåpfördelning står också på agendan, så inför mötet vill vi att alla tydligt märker upp med hästens namn både skåp och hängare. Nu när det är fullt i stallet måste vi alla maka ihop oss för rättvisans skull.

Tillsist…. Hon heter Smilla! Smilla fick 25 av den 80 rösterna, dryga 30%. Tack till alla som engagerat sig!

2015-08-14 13.34.34

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s