Inför sommar ledigheter och stallstädning

Nu börjar semestrarna och både mäniskor och en del av hästarna lämnar oss tillfälligt för semester på annan ort. Under juli månad, när vi inte jobbar med höskörd, kommer stallet och alla kring utrymmen att städas. Det skulle vara jättebra om ni vill underlätta detta jobb genom att:

  • Plocka ner från hängarna/ lägga undan alla täcken som ni inte använder
  • Gå ett varv i sadelkammaren och titta i ”upphittat skåpet”, där ligger det mycket kläder och hästsaker, ta hand om dina saker, annars kanske det blir slängt
  • Plocka undan/ ta hem allt som ni inte behöver i foderkammaren. Kasta gamla burkar och släng gammalt foder, tvätta ur fodertummor och ställ de på översta hyllan eller ta hem. Ha så lite saker på golvet som möjligt!
  • Titta i kylskåpet och släng/ ta hem det som är ditt. Ta hem dina matlådor
  • Städa undan utanför boxarna. Vi städar på utsidan och ni tömmer och skurar på insidan. Boxarna ska vara färdigstädade senast den 30/8
  • Det kommer också sättas upp information i stallet om vad avmskningsprovet och maskmedel kommer att kosta för de olika hästarna. Betala gärna detta i samband med juli månads stallhyra. 2015-06-24 15.04.20Sommarlov är jättemysigt, tycker småtjejerna Angelina och Flisan, ”barnvakten” Lizzie ser till att de sköter sig. Trevlig semester önskar vi er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s