Välkomna sommarjobbare och lite bilder från lördagens dressyrträning

Först vill vi bara påminna att vi håller på med flera hagbyten just nu. Flera hästar är på väg ut på sommarbete, några hästar åker med sina ägare på semester. Fråga gärna en gång extra om vilka förändringar som är på gång för din häst eller din hage.

Den största förändringen sker dock på söndag den 21 juni kl. 13.00. Då ses de som har valacker som ska flyttas till Skärfstahagen för gemensam promenad dit.

I lördags var Lena Järvtass här och gav dressyrlektioner på ridbanan. Alla som red var mycket nöjda, men alla som var intresserade fick inte plats. Så lördagen den 27 juni kommer hon igen. Anmälningslista sätts upp i stallet om någon dag. De som var reserver sist har nu förtur! Här kommer några bilder från träningen:2015-06-13 10.30.56  2015-06-13 19.05.09Eva-Christine på Fanny                                             Lisa på Frisbee 2015-06-13 19.06.392015-06-13 19.02.54 Sofie på Finezze                                                  Thelma på Allkenney

I måndags började fyra sommarjobbare, som vi får via kommunen. De ska vara här i tre veckor och i förstahand arbeta med hagar, trädgårdsarbeten och ev. höskörd. Välkomna till Gärtuna!20150615_163002 Karol, Ola, Dennis och Cajsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s