Ljusare igen och programinbjudan

På lördag ändrar vi också intagstiden till 15.30. Så vi kan njuta mer av sköna vinterdagar med snö och behaglig temperatur. Perfekt väder för hästarna och bättre förutsättningar för ridning. Mysigt med snö, tycker kompisarna Flisan och Angelina!

20150123_113422

På söndagen den 1 mars får vi besök till stallet på eftermiddagen. Det blir foderrådgivning och information om Back on Track i klubbrummet. Självklart blir det fika också! Se utförlig inbjudan här: Inbjudan hästfoder och Back on Track

Alla är mycket välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s