Vintertider

Nu snörar det igen och den senaste tiden har det varit snabba kast mellan plus- och minusgrader. En del dagar har vi haft mycket halt på gården och vi vill därför återigen påpeka att vi önskar att hästarna har broddar och snösular på, så långt som möjligt.

Onsdagen den 18 februari kl. 19.00 har vi nästa stallmöte i klubbrummet. Alla är välkomna både hästägare, familjemedlemmar och medryttare. Hör av dig om det är något speciellt som du vill ska tas upp.

På lördag är det visst ett helt gäng med Gärtuna hästar som ska åka på Pay and Jump på Runsten. Jättekul att våra hästar får komma ut på roligheter nu när vi själva inte har det bästa underlaget. Häng gärna på och heja och Lycka till!

20150120_111601
Till sist en bild av mumsande ston i stora stohagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s