Välkommen Prisma och vi laddar inför Lucia i julfint stall

I veckan kom ytterligare en häst till oss på Gärtuna stall. Prisma är ett 4-årigt sto som har stammen Arab/ Svenskt halvblod/ varmblodstravare. Det är Sabina som de flesta av oss känner sedan förr, som ska hjälpa Prismas ägare med tillridning, till att börja med fram till våren. Vi önskar Sabina och Prisma välkomna och hoppas att de ska trivas i stallet.
10836298_10152634964643978_254697956_n[1] Foto: Lotta Lundahl
I helgen hade vi julmys i stallet. Det var då alla började pynta sina boxar och klubben bjöd på kaffe och kaka. Nästa lördag är det traditionsenligt luciafirande på ridbanan med kadrilj och luciasånger. Alla som vill vara med på uppvisningen ska anmäla sig till Fia med Mixxie. Det är jättekul om vi blir många, både som rider och i publiken. Efter uppvisningen blir det kaffe, glögg och julkakor, det är också då som vi har omröstning och prisutdelningen för den bäst pyntade boxen. Så ta nu med släkt och vänner till vårt trevliga luciafirande.
10850332_723858554362395_1875834412_n[1] Ancora myser i sin fint pyntade box som Ghazal har gjort iordning till honom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s