Hundarnas dag och vintertid

I lördags fick hundarna inta Gärtunas ridbana när Telge Ryttarsällskap genomförde en rolig agility tävling för sina medlemmar. 16 startande hundar i alla storlekar och åldrar genomföre alla den iordning gjorda banan på ett imponerande sätt. Framförallt hade alla deltagare en riktigt rolig timme tillsammans.

10730800_10152544718268978_3113995716007744665_n[1]

Gruppbild av agility deltagarna               Foto: Lotta Lundahl

I stallet har vi personalbrist så vi ber om förståelse för att vi inte riktigt hinner med t.ex. städning på den nivå som vi önskar hålla. Alla hjälpande händer vi t.ex. intag uppskattas mycket! På söndag ändrar vi också intagstiden. Då börjar vi ta in hästarna kl. 15.30. Så glöm inte att ställa tillbaka klockan på lördag kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s