Flera roliga saker på gång

Nu är det 17 deltagare som har betalt till den 27 september ”Ladda Mentalt” med Nina Fox Stark. Vi kan ta emot 30 stycken så betala din plats nu, så är du med. Se länk i förgående inlägg här nedan.

Nu på lördag är ridbanan bokad för programkörning med Amanda Krogstad. För att vara med på den här träningen måste du vara medlem i TRS. Men är du det och har en häst som du kör, så finns det ett fåtal platser kvar. Kontakta Klara på 070-5321580 (gärna sms), klara.nygren@hotmail.com eller på facebook för att boka!

Sedan vill vi gärna slå ett slag för ytterligare en rolig och nyttig TRS aktivitet ”Tuta och Kör”! Söndagen den 12 oktober med samling på stallplan träffas alla som är på gång att ta B96 körkort. Du får både praktiskt och teoretik handledning för att kunna klara uppkörningen så kan köra ett tyngre släp. Mer information kommer.1486908_929892613693891_4037116226745266200_n[1]

Med B96 körkort kan man t.ex. köra 2 större hästar i detta ekipage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s