Välkommen Magic och rena täcken inför hösten

I söndags kom det en ny häst till stallet. Han heter Magic och är en 4-årig valack av rasen varmblodig travare. Magic ska dock inte gå på travet, utan han är Carolines ridhäst. Vi hälsar henne och hennes familj välkomna till Gärtuna och hoppas att de ska trivas hos oss. Magic själv fann sig direkt till rätta hos kompisarna i stora Skärfstahagen.

20140820_071101

Hösten börjar göra sin entré och snart är det dags att sätta på täcken på våra 4-benta. Har ni inte hunnit tvätta och laga dem sen sist, är det dags att ta tag i det nu. Regina från BonnÖlsta kommer hit och hämtar täcken, för tvätt, impregnering och lagning, bara vi blir tillräckligt många som hänger på. Skriv upp dig på tavlan i stallet om du villa vara med. Mer information kommer finnas där, eller prata med Lena direkt. Priser och inlämningskvitto finns på länken här nedan.

Inlämningskvitto 130101

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s