Vilken jätterolig dag!

Dagens Shetlandsponny utställning blev lyckad på alla sätt. Fint väder, ett hårt jobbande glatt organisationsteam, många startande hästar i utställningsklasserna och i agilityn samt en fantastisk publik. Vi vill verkligen tacka alla som hjälpte till idag och gjorde vårt största arrangemang hittills till en riktig succé! Telje Ryttarsällskap och Shetland Öst var sammarbetspartners, med eldsjälen Linnéa Ornstein i spetsen. Vi vill också passa på att tacka alla sponsorer som gjorde det möjligt att ge fina priser och annat som bidrog till många glada miner under dagen. Här kommer några stämningsbilder.

IMG_4137IMG_4168 (1)IMG_4181IMG_4216IMG_4148IMG_4145

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s