Välkomna till oss på lördag

På lördag bli det en riktig familjefest för alla som gillar gulliga och fina småhästar. Över 60 shettisar ska visas upp på utställningen och många av dessa kommer även delta i den agility tävling som pågår samtidigt i hagen bredvid ridbanan. Lunch, fika med hembakt och glass kommer att kunna köpas på plats och kan med fördel intas på vår nya stora läktare samtidigt som man tittar på tävlingarna. Det kommer också finnas försäljning från några av våra sponsorer; Nyköpings Back on Track och Butiken i Stallet samt försäljning av Aleo Vera produkter. Så ta med plånboken och fynda saker till dig och din häst.

Program hittar du på http://gartuna2augusti.wordpress.com/aktuellt/

10588845_10152637309260329_1210462334_n
Ta med hela familjen och fyll vår nya läkare på lördagens shettisutställning!

Till dig som står inackorderad på stallet vill vi informera om att ridbanan kommer vara avstängd för all ridning från fredag mitt på dagen till lördag sen eftermiddag, då arrangemanget är klart. Vi tackar dig i förväg för att du tar hänsyn vid parkering och ridning under lördagen, då det säkert kan vara extra rörigt på gården då. Samtidigt är det absolut inte för sent att hjälpa till med något under arrangemanget, hör bara av dig till Linnéa eller någon annan i planeringsgruppen, mer info finns i stallet.

1 tanke på “Välkomna till oss på lördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s