Städdags och nytt hagbyte för stora stoflocken

Nu är vi i full gång att storstäda stallet. Vi dammsuger och torkar alla boxar och väggar in mot stallgångarna. Hjälp oss gärna genom att plocka bort allt onödigt från boxen, gallret och på golvet utanför boxen. Sedan måste alla boxar tömmas och skuras på insidan av den hästägare som har hyrt boxen innan sommarbetet. Allt boxstädning ska vara klar senast den 30/8. Har någon önskemål att byta box, så ta upp det med Lena, då det är lättast att byta nu under sommaren.

GetAttachment[1]

Stona ska till stora ”Appe”-hagen på söndag, bild från tidigare år.

På söndag den 20/7 är det återigen dags för stora stoflocken att byta till nytt bete. Vi samlas senast 16.00 i stallet men den här gången blir inte promenaden så lång, då de bara ska över vägen. Den hagen har vilat sedan maj, fått ny tråd och blivit klippt runt alla kanter och delvis betesputsad. Säg till Lena om du har problem att flytta din häst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s