Skördetider och haginfo

Idag har vi dragit igång årets skörd. Vi kommer göra alla rundbalar de närmaste dagarna. Håll tummarna för att vi får uppehåll ett par dagar till. Sedan ska vi slå omgång två och då blir det småbalarna som ska torkas på loftet. Till den skörden kan vi också behöva lite hjälp, då det är ett tungt jobb. Hör av er om ni är intresserade.
10457592_880434128639740_1991099537266121282_n[1]
På lördag är det stora sto flockens tur att ta en promenad till nytt bete. Klockan 13.00 samlas vi i stallet för gemensam flytt till hagen runt gula huset på höjden. Hör av er om ni har problem att vara med och flytta er häst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s