Hagbyten och äntligen lugnare tempo

På söndagen efter midsommar, den 22 juni, byter alla utevalackerna hage till Skärfsta hagen. Varje hästägare får göra promenaden med sin häst från nuvarande sommarhage till den nya med start från kl.10.00 Utestona stannar ungefär en vecka till i sin hage, sedan ska de till hagen vid gula huset, mer info kommer. Islänningstona och de tre ston som sover inne, tar över Tornvillahagen för ett magert sommarbete, de kan börja flytta in så fort hagen är tömd. Har problem med att vara med och flytta häst på söndag, hör av er till Lena.
image
Idag ändrades hastigheten utanför stallet och på flera delar av Skarlundavägen. Det känns jättebra att kommunen äntligen insett att trafiken har varit ett problem för oss som dagligen går med hästar och rider på eller över vägen. Speciellt bra är det att vi även fick en ”varning för barn” skylt med tanke på alla barnfamiljer som tillbringar många timmar varje dag i stallet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s