Sommarbetet närmar sig, övriga bokar in planeringsmöte

Hur många dagar det är kvar till betessläppet just nu ser ni på vår nerräkning här bredvid. Men alla hästar kommer ju inte gå på bete hela sommaren, nu i början kommer sex hästar vara inne. I juli hoppas vi att alla kan vara ute, om inte någon är skadad eller sjuk. Sedan kommer några hästar in tidigare i augusti. Det är viktigt att alla som har hästar inne hjälps åt med de kollektiva passen, ut- och insläpp på helger samt kvällsfodringar. Därför behöver vi ha ett planeringsmöte, där vi hoppas att alla som har tänkt ha innehäst i sommar kan komma. Om inte, hör av er!

Vi ses i stallet nu på lördag den 24/5 kl. 16.00! Medtag er sommarplanering och almanackor.

Till er andra som vill ha era hästar ute under hela perioden, glöm inte att vissa hästar går i hagar där det inte är så mycket gräs, så då bör ni beta era hästarna lite extra innan betssläppet.

Till sist kommer en bild från i söndags, då klubben genomförde en sponsrad barn- och ungdomstävling som innehöll både dressyr och hoppning. Alla ryttare och hästar var mycket duktiga och dessutom snyggt iordning gjorda. En lyckad och rolig dag tyckte alla!

Bild

Foto: Lotta Lundahl

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s