På väg mot sommaren……

Bild

Men innan vi släpper våra hästar på härligt sommarbete söndagen den 1 juni, så är det en hel del som behöver fixas.

  • Sommarens hagfördelning finns nu uppsatt i stallet. Det är ett första förslag, så säg till om det är något som inte stämmer, med t.ex. datum då er häst är bortrest från gården eller om något med själva hagfördelningen behöver justeras.
  • Stallet städ- och fixardag infaller nu på söndagen den 11 maj med start kl. 10.00. Då ska vi städa runt stallet, planera nya blommor, olja in trädgårdsmöblerna, måla glasskiosken samt skotta ner kanterna på ridbanan. Så på med arbetshandskarna och se till att vi får sommarfint på gården.
  • Avmaskningsproven är nu inlämnade. Redan om någon dag kommer det preliminära svaren och sedan dröjer det ytterligare c:a 2 veckor tills odlingen är klar. Men det viktigaste i kampen mot parasiterna är att mocka våra hagar. Så därför ber vi alla hästägare att mocka MINST 3 kärror i den hage där ni har er häst under maj månad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s