Välkomna på Valborg och 1:a maj

Vi hinner knappt hämta oss från påskfirandet innan det är dags för nästa storhelg och varför inte tillbringa även den i stallet?

Vi har röjt massa sly i Tornvillahagen, en av våra sommarbeteshagar, som ligger straxt bortom gården. Så på valborgskvällen tänder vi elden kl. 19.00. Alla är välkomna och det kommer finnas grillar uppställda så ta med er mat och dryck och umgås med oss och Susanna och Håkan som bor i Tornvillan. Vi kommer också ha en liten hästinspirerad tipspromenad med som alla kan vara med på.Bild

Den 1 maj är en av årets största höjdpunkter på stallet, för då har klubben MASKERADHOPPNING!

Kreativiteten på utklädningarna brukar det inte finnas några gränser på. Alla kan vara med och hoppa då höjden är valfri från bom på marken och uppåt. Men det gäller även att ta med i beräkningarna att även hindren är rikligt dekorerade och kan vara läskiga även för rutinerade hästar. Hoppningen är en clear round, dvs. felfri runda ger rosett. Fast det mest spännande brukar vara vem som vinner första pris för bästa utklädnad. Anmälan sker i stallet eller ta kontakt via klubbens f.b.

I samband med maskeradhoppningen kommer vi ha en liten hästloppis, där man kan sälja sina begagnade hästprylar. Alla är välkomna, ta gärna med eget bord om du har många saker, ingen föranmälan behövs.
Så kom och fynda, se duktiga ekipage med fantastiska utklädnader och köp hamburgare, korv och fika hos oss den 1 maj.

Tillsist vill vi bara informera om att vi har slutat ställa ut balar i hagarna på grund av det varma värdet och att hästarna mest föredrar gräset nu. Vi kommer dock att lunchfodra i de hagarna en tid framåt till det blir så mycket gräs att hästarna klarar sig hela dagen på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s