Vi önskar alla en Glad Påsk!

20140416_090214
Väderprognosen inför påskhelgen verkar mycket god, så vi kan se fram emot några riktigt mysiga lediga dagar i stallet. Det börjar även att komma mer och mer gräs, så glöm inte att uppdatera foderstater och täckesinfon.
Om man inte bara vill rida, borsta och mysa i solen, så har vi ju en hel del saker som händer också. Torsdagens hoppträningen startar redan 17.30 och det finns 2 platser kvar. På långfredagen anordnar klubben påskäggsjakt för alla barn, små som stora. Löshoppningen på påskdagen är fulltecknad och startlista sätts upp på träningstavlan på torsdag.
Vi påminner också en gång till att påskaftons ut- och intag sköts av varje hästägare själv. Monika med Glans har dock lovat att fodra alla hästarna på morgonen, så det behöver ni inte komma hit och göra.
Till sist; här kommer länken till protokollet från det senaste stallmötet.
Stallmöte 2014-04-10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s